Neda Danilović

Neda Danilović, glumica
Nakon završene Gimnazije „Žarko Zrenjanin“ Vrbas, upisala i diplomirala glumu na FDU Cetinje, u klasi prof. Bora Stjepanovića. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih. 2003. upisala magistarske studije na FDU u Beogradu, odsek teatrologija. Igrala je desetine različitih uloga u Dječjem pozorišu Podgorica, Brod teatru, Nikšićkom gradskom pozorištu, Narodnom pozorištu Subotica, Dečjem pozorištu Subotica.

Saša Latinović

Saša Latinović, glumac
Diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bora Draškovića, a 2023. godine i doktorirao. Gostujući je član ansambla Pozorišta mladih. Redovni je profesor na predmetu Glumačke veštine – Scenski govor, na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu. Igrao desetine uloga u Pozorištu mladih, Narodnom pozorištu Subotica, Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ Zrenjanin, Opera i Teatar „Madlenianum“, Srpskom narodnom pozorištu.Slavica Vučetić

Slavica Vučetić, glumica
Diplomirala glumu 2006. godine na studijama glume u klasi prof. Vide Ognjenović i prof. Ljuboslava Majere, Akademija umetnosti Novi Sad. Stalni je član ansambla Pozorišta mladih. Završila master studije na UNESKO Katedri za kulturnu politiku i menadžment u kulturi, Univerzitet umetnosti u Beogradu.  Igrala je desetine uloga u predstavama Pozorišta mladih. Predsedava Umetničkim savetom Novosadskih pozorišnih igara.